Hvad er helsekost?

Helsekost er produkter, normalt naturprodukter som på en eller anden måde formodes at have en positiv effekt på helbredet.

Du skal være opmærksom på at disse effekter ikke altid er godt dokumenteret. Du skal derfor være forsigtig med at tro på alle de ting produktet lover og heller ikke tro på alt du læser på nettet om produktet. Det kan selvfølgelig være erfaringer fra andre der har prøvet produkter, men det kan også være nogle som har interesse i at du køber produktet.

Nogle produkter har ingen virkning på nogle og en effekt på andre, du kan ikke være sikker, få du har prøvet det.Kategorier på sider:

Urter Slanketilbud Soya youhurt Proteinpulver Naturprodukt Naturmedicin D vitamin Lgemiddel Online opskrifter Blodtryksmler Vitaminer diverse Vitaminer B vitamin Helsekost Kampagnetilbud Kosttilskud Fiskeolie Helsekost bger diverse Sundhed God rd om helsekost C vitamin Sundhedsportaler Helsekost diverse Naturlgemidler diverse Helse og sknhed Pizza Banandessert Ris a la mande uden mlk Multivitaminer E vitamin Musli Helse diverse


 Du er her: Helsekost - Netannoncer Helsekost -